Αρχική / Βιογραφικό - Υπηρεσίες

Βιογραφικό - Υπηρεσίες

  Η Αθανασία Καψαλιάρη είναι Ψυχολόγος, Μετεκπαιδευθείσα (MSc) και

Υπ. Διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. 
'Aδεια Εξασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου: (Αρ. Πρωτ. 1801)
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου
 
 
 Εργάζεται με παιδιά, εφήβους, οικογένειες και ενήλικες
Το επιστημονικό της αντικείμενο αφορά διαστάσεις της ψυχικής νόσου που τέμνονται με τις διαπροσωπικές σχέσεις και τα κοινωνικό-πολιτισμικά συστήματα εντός των οποίων αναπαράγεται το τραύμα
 
 Επιστημονικά αντικείμενα και θέματα:Το γραφείο παρέχει εξατομικευμένες ή και σε συνδυασμό με την οικογένεια υπηρεσίες, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε παιδιού/εφήβου ή της οικογένειας & ενήλικα.
 
 
Η Αθανασία Καψαλιάρη αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια ολοκλήρωσε με επιτυχία τις μεταπτυχιακές της σπουδές (MSc). Σήμερα είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου. Σε θεωρητικό  και ερευνητικό επίπεδο ασχολείται με ‘Νέες Κατευθύνσεις’ στο χώρο της Ψυχολογίας. Ειδικά θέματα που αφορούν στην ψυχική υγεία του παιδιού και του εφήβου. Έχει εκπαιδευτεί και παρακολουθήσει μια σειρά προγραμμάτων και σεμιναρίων στο χώρο της Ψυχολογίας. Διετέλεσε εκπαιδευόμενη Ψυχολόγος στο Ψυχιατρικό Τμήμα Κ.Κ.Ψ.Υ. Παγκρατίου και έκανε την πρακτική της άσκηση στο Τμήμα Ψυχοπαιδιατρικής στο Τζάνειο Νοσοκομείο Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει μια σειρά παρουσιάσεων και διαλέξεων σε θέματα ψυχικής υγείας του παιδιού και του εφήβου. Παράλληλα εξελίσσει τα ακαδημαϊκά της ενδιαφέροντα.